Bostäderna

Studiohus 13 Aspkobben 50 m2

Pris: 2 950 000 kr
Månadsavgift: 2 270 kr

Ett kompakt och oväntat rymligt boende väntar i detta studiohus. Ett komplett utrustat kök med fönster ovan diskbänken finns rakt framför entrén och bredvid det finner vi vardagsrummet/matplatsen med stora fönsterpartier som går från golv till tak och täcker hela väggens bredd. Innanför entrédörren och till höger når man ett fullt utrustat badrum med elektrisk golvvärme, där även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare är inbyggd i väggen med varmvattenberedaren ovanpå som på ett snyggt sätt integreras bort från synhåll.
Uppför trappan kommer man in i ett allrum eller arbetsrum/sovrum med samma stora fönsterparti som precis som i nedervåningen går från golv till tak. Innanför dörren i rummet ligger ett rymligt sovrum med en walk-in garderob. Takhöjden på de båda planen är 2.1 m.

 

Den egna tomtmarken innefattar ett område med plana ytor i väst där man har solen hela dagen och en altan samt möjlighet att anlägga en gräsmatta. Norr om huset sluttar marken uppåt och i öster finns en del av den ursprungliga skogen kvar med granar, björkar och tallar innan granntomten tar vid. I söder finns förrådet beläget som också ger insynsskydd mot parhuset bakom det.

 

 

Ritningar I pdf

702 Kb