Bostäderna

Studiohus 13 Aspkobben 42 m2

Pris: 2 350 000 kr
Månadsavgift: 2 270 kr

Ett kompakt men samtidigt spatiöst boende får man i detta studiohus. Upp till 4 meter i takhöjd i vardagsrummet med stora fönsterpartier imponerar och ger en luftig känsla. Ett rejält kök med alla bekvämligheter och ett tilltaget sovrum på ovanvåningen med klädkammare. Både entréplan och övre plan får god funktionshöjd vilket möjliggörs av att huset är till en del byggt i soutterräng då halva fasaden är motfylld med en meters höjd på baksidan. En extra behållning är takfönstret som placeras rakt ovan sovrummets tilltänkta plats för sängen och ger ett fantastiskt ljusinsläpp att vakna till. Givetvis kan man komplettera fönstret med en rullgardin som stänger ute ljuset.

Övervåningen byggs efter de boendes önskemål med dessa tre varianter:

  1. Glasräcke ner mot vardagsrum/matplats.
  2. Balustrad (täckt halvvägg 1100 mm hög ner mot vardagsrum/matplats.
  3. Hel vägg (för att avskilja sovrummet/övre plan som ett helt rum)

Hatthylla och klädhängare har man plats för under trappan som har eksteg.
I badrummet har man i en inbyggd nisch placerat en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med varmvattenberedaren ovanför.

 

Den egna tomtmarken innefattar ett område med plana ytor i väst och syd där man har solen hela dagen och en god möjlighet att bygga altan och/eller anlägga en gräsmatta.

Norr om huset sluttar marken uppåt och i öster finns en del av skogen kvar med granar, björkar och tallar innan granntomten tar vid.

 

Ritningar I pdf