Bostäderna

Parhuslägenhet 3 Bäckholmen 151 m2 Såld

Pris: 6 350 000 kr
Månadsavgift: 4 950 kr

I dessa parhus har utformningen av de två bostäderna omsorgsfullt betänkt ogenerade och privata ytor utomhus för varje bostadsdel. Detta har möjliggjorts genom olika husvinklar vilka också ger en intressant arkitektur.

I entrén slås man genast av den öppna planlösningen med 3 meter i takhöjd. En garderob med skjutdörrar i hallen, arbetsrum/sovrum och badrum intill samt tvättstuga med förvaring smart placerad under trappan för att tillvarata alla ytor. Vidare når man ett stort vardagsrum som har en skjutdörr till en avvägd plats för en altan och direkt access till naturen där man både är avskild och får sol under både dagen och kvällen.

Matdelen i anslutning till vardagsrummet är inramad med två stora fönster och det U-formade köket levererar generösa utrymmen samt ett lågt fönster ovan diskbänken för att ge extra ljusinsläpp.

Uppför trappan hittar man ett tilltaget allrum som flödar av ljus genom de två stora fönstren. Här finns också 3 sovrum, där det ena har en rejäl klädkammare. Samtliga sovrum i huset är mellan 8,5 och 18 m². Badrummet i det övre planet har badkar och ett fönster vilket gör det extra ljust och trivsamt.

I söder ser man Strömma Kanal bland träden och i öst skymtar man inloppet till kanalen med en sjöglimt.

Detta parhus återfinns i tre versioner i området varav två är lika och en är spegelvänd, detta för att anpassa dem på bästa sätt efter tomternas lägen. Parhusen är asymmetriska och därmed är de två bostäderna i varje parhus olika.

Till bostaden ingår en altan på ca. 40 kvm samt ett fristående förråd på 7,5 kvm.

 

Den egna tomtmarken innefattar ett område med naturmark och vackra, ståtliga tallar i söder som efter ett tag möter tomtgränsen där skogen tar vid och naturen sluttar ner mot Strömma Kanal. Här är möjligheterna stora att anlägga både gräsmatta eller bevara naturmarken. Med vardagsrum och kök i sydväst får man det ljust både i huset och utanför skjutdörren som leder ut till en förberedd altanplats. Insynsskydd kommer att byggas/planteras mot grannen i väst för att skapa en ogenerad yta.

Ritningar I pdf