Bostäderna

Studiohus 14 Källkobben 42 m2

Pris: 2 350 000 kr
Månadsavgift: 2 270 kr

Ett kompakt men samtidigt spatiöst boende får man i detta studiohus. Upp till 4 meter i takhöjd i vardagsrummet med stora fönsterpartier imponerar och ger en luftig känsla. Ett rejält kök med alla bekvämligheter och ett tilltaget sovrum på ovanvåningen med klädkammare. Både entréplan och övre plan får god funktionshöjd vilket möjliggörs av att huset är till en del byggt i soutterräng då halva fasaden är motfylld med en meters höjd på baksidan. En extra behållning är takfönstret som placeras rakt ovan sovrummets tilltänkta plats för sängen och ger ett fantastiskt ljusinsläpp att vakna till. Givetvis kan man komplettera fönstret med en rullgardin som stänger ute ljuset.

Övervåningen byggs efter de boendes önskemål med dessa tre varianter:

  1. Glasräcke ner mot vardagsrum/matplats.
  2. Balustrad (täckt halvvägg 1100 mm hög ner mot vardagsrum/matplats.
  3. Hel vägg (för att avskilja sovrummet/övre plan som ett helt rum)

Hatthylla och klädhängare har man plats för under trappan som har eksteg.
I badrummet har man i en inbyggd nisch placerat en kombinerad tvättmaskin och torktumlare med varmvattenberedaren ovanför.

 

Den egna tomtmarken innefattar ett område med berghällar och mindre tallar i en kuperad terräng i väster och söder. I norr har man samma natur och en sluttande mark efter några meter mot områdets infartsväg, detta då man befinner sig högt i området. I öster återfinns parkering och infart.

Möjligheten att bygga altan finns runt hela huset om man vill det.

Solläget är gott med sol hela dagen.

Ritningar I pdf