Bostäderna

Fristående hus 9 Lindskär 104 m2 Såld

Pris: 4 450 000 kr
Månadsavgift: 3 970 kr

Detta hus har en förvånande spatiös planlösning där man har vardagsrum, kök och matplats i en öppen yta i entréplanet där trappan till nedervåningen är en central del i inredningen. Stora fönsterytor mot kvällssolen och en stor skjutdörr mot söder där en plan yta för den perfekta altanen återfinns med närhet till naturtomten med vackra tallar. Två till tre sovrum totalt i huset sovrum (läs mer nedan) varav ett på 17 m2 med egen klädkammare och 2 badrum där ett av dem har badkar. Tvättstuga med värmepumpen finns också i det nedre planet. Slutligen är huset också utrustat med en platsbyggd bastu i asp.

Husets design är i högsta grad anpassad till den omkringliggande naturen där man har använt sig av berget på båda sidor och anpassat byggnaden efter det. Därför är också marken utanför entréplan högre med undantaget vid entrén och skjutdörren till uteplatsen, då den följer den omkringliggande terrängen. Denna anpassning i två plan möjliggör att man får möjlighet till en uteplats i den nedre våningen också, där man har ostörd kvällssol och skjutdörrar från både allrummet och det större sovrummet.

Nedre plan har en alternativ planlösning om man hellre vill ha ett extra sovrum istället för ett andra allrum, se planritningen. Huset kommer att förberedas och byggas så att man i efterhand kan inreda det extra sovrummet, även om man inte väljer det till en början.

Detta hus är också det enda i området som är byggt helt i sten med en helputsad fasad.

Den egna tomtmarken innefattar en plan yta i nedre plan förberedd för altan, en plan yta i sydläge i övre plan också förberedd för altan samt plana ytor förberedda för gräsmatta kring entrén i öst. I övergången till dessa finns vacker och orörd naturmark med träd.

Detta hus har som första hus i föreningen fotograferats varvid bilderna på det är riktiga foton och inte renderingar. För jämförelse finns en rendering med som sista fil.

Ritningar I pdf