Bostäderna

Parhuslägenhet 7 Stenholmen 152 m2 Såld

Pris: 5 750 000 kr
Månadsavgift: 4 950 kr

I dessa parhus har utformningen av de två bostäderna omsorgsfullt betänkt ogenerade och privata ytor utomhus för varje bostadsdel. Detta har möjliggjorts genom olika husvinklar vilka också ger en intressant arkitektur.

I entrén möts man av spegelskjutdörrar i hallen och ett badrum. Med ett steg åt sidan slås man genast av den öppna planlösningen med 3 meter i takhöjd och matdelen bredvid vilken ett U-format kök finns med generösa utrymmen och ett eget fönster för att ge extra ljusinsläpp. Mellan köket och matdelen finns en bardel där man kan sitta om man inte slår sig ner till bords.
Längre in stoltserar vardagsrummet med stora fönsterpartier varav en skjutdörr till en avvägd plats för en altan och direkt access till naturen där man både är avskild och får sol under både dagen och kvällen.
Ett arbetsrum/sovrum på 8m² finns i hörnet av den första våningen och intill finns dörren till tvättstugan med förvaring smart placerad under trappan för att tillvarata alla ytor.

Uppför trappan hittar man ett tilltaget allrum som flödar av ljus genom de två stora fönstren. Här finns också 3 sovrum, där det ena har en rejäl klädkammare. Samtliga sovrum i huset är mellan 8 och 17 m². Badrummet i det övre planet har badkar och ett fönster vilket gör det extra ljust och trivsamt.

Detta parhus återfinns i tre versioner i området varav två är lika och en är spegelvänd, detta för att anpassa dem på bästa sätt efter tomternas lägen. Parhusen är asymmetriska och därmed är de två bostäderna i varje parhus olika.

SE FÄRDIGA BILDER PÅ BOSTADEN BREDVID (nr. 8 Ängsholmen). Färdiga bilder för denna bostad kommer i slutet av oktober 2019.

Den egna tomtmarken innefattar en plan yta förberedd för altan i söder där man mellan vägen och parkeringen har en dunge med gamla, vackra träd som ger insynsskydd och naturkänsla. I väst finns en plan yta förberedd för gräsmatta, planteringar eller egna önskemål innan den möter gångvägen som tar en ner till Ripvägen. I sydöst finns en också en yta där man kan låta fantasin leka eller naturen växa.
Med vardagsrum och kök i söderläge får man det ljust både i huset och utanför skjutdörren där en förberedd yta för uteplats finns.

Ritningar I pdf