The condos

Twin house 6 Sandholmen 151 m2

Price: 5 950 000 kr
Monthly cost: 4 950 kr

In these twin houses, the design of the two homes has carefully considered having unexposed private spaces for each residential area. This has been made possible through different house angles which also provide an interesting architecture.

At the entrance you will be immediately taken by the open plan solution with 3 meters in ceiling height. A wardrobe with sliding doors in the hall, workroom/bedroom and bathroom next door and laundry and storage room smartly placed under the stairs. Furthermore, there is a large living room that has a sliding door to a selected place for a deck and direct access to nature where you are both secluded and getting sun during both the day and the evening.

The dining section adjacent to the living room is framed with two large windows and the U-shaped kitchen delivers generous spaces as well as a low window above the sink to provide extra daylight.

Up the stairs you will find an additional living room that bathes in light through the two large windows. There are also 3 bedrooms, one of which has a spacious walk-in closet. All bedrooms in the house are between 8.5 and 18 m². The upper floor bathroom has a bathtub and a window making it extra bright and delightful to be in.

To the south you can see Strömma Canal among the trees and in the east you can see the entrance to the canal with a sea glimpse.

This twin house is found in three versions in the area, two of which are the same and one is mirror-reversed, in order to adapt them to the best of the locations of the sites. The twin houses are asymmetrical and therefore the two condos in each house are different.

 

This condo´s own plot of land comprises an area of natural landscapes and beautiful, stately pines in the south, which after a while meet the natural slopes down towards Strömma Canal. Here one has possibilities to have a deck or a lawn or perhaps both or just preserve the natural landscape. The possibility of taking down branches or parts of the trees is in agreement with the residents of the same semi-detached house.

With living room and kitchen facing south you get maximal light and sun inside and outside the sliding door leading out to a prepared deck area.

The surface in the north near the parking lot is relatively flat and prepared for lawn, planting or other desired purpose. In northwest there is a large concentration of trees near the neighbor´s property line. Their main building is approximately 30 meters from this condo and is currently only a summer residence.