De boende

”Efter närmare 20 fantastiska år på Fågelbro så fann vi vårt absoluta drömboende i Strömma Skärgårdsstad. Ett område som erbjuder både liv och rörelse men också en behaglig avskildhet. Bostäderna är arkitektoniska mästerverk i minsta detalj där 3 meter i takhöjd och fönster från golv till tak skapar en rymd och ljus som är helt oslagbar. Att dessutom fastigheterna är platsbyggda med tydlig känsla och hänsyn till de fantastiskt vackra naturomgivningarna, där tallarna vajar behagligt utanför fönstren, gör inte saken sämre. Som en extra, men inte oviktig bonus, så är det fortfarande nära till Fågelbro Golf- och CountryClub, havet och Strömma Krog och Kanalbar.”

”Vi är ett par som bott på Ingarö och Värmdö under många år. Våra barn är vuxna och utflugna sedan länge och de senaste åren har vi letat runt efter ett nytt passande boende för oss, helst fortfarande på Värmdö, då vi känt att vi är i en ny spännande fas i våra liv. När vi under våren 2019 var ute på en av våra utflykter för att leta efter det perfekta boendet såg vi att Elithus byggde bostadsrätter i Strömma. Vi fastnade direkt för både husens design och för den vackra välbevarade omgivningen.

Vi tog kontakt med Länsförsäkringar fastighetsförmedling som sydde ihop en mycket bra dialog med Elithus inför ett eventuellt köp av bostadsrätt i Strömma Skärgårdsstad. Därefter tog vi ett positivt och snabbt beslut. Elithus har under hela processen varit väldigt måna om att tillgodose våra behov och önskemål för att vårt framtida boende skulle bli så perfekt som möjligt för oss. Vi har löpande fått tydlig information samt snabb och bra återkoppling på våra frågor, önskningar och funderingar. Vi är mycket imponerade av den noggrannhet och kvalité som levererats under byggprocessen.

Nu har vi bott här i Strömma Skärgårdsstad sedan slutet av december 2019 och vi trivs mycket bra i vår nya bostad som har ett fantastiskt ljusinsläpp både via takfönster och altandörrar/stora fönsterpartier. Vi har också haft tid att börja utforska omgivningarna och konstaterat att det finns fantastiska strövområden för promenader och cykelturer.  Bara att ta en promenad efter vattnet vid Strömma kanal bort mot Brevik en solig dag är livskvalitet. Till sommaren ser vi även fram emot att ta den korta promenaden/cykelturen till Strömma Krog & Kanalbar för att njuta av goda måltider och härlig utsikt.”

”Ett väldigt unikt boende där man har anpassat  efter omgivning. När vi såg vårat blivande hus för första gången så föll vi pladask. Det här huset vill vi bo i. Det som lockade mest var det unika i att bevara terrängen och bygga därefter. En känsla av att husen är en del av naturen. Även att allt känns genuint och kvalitativt. Välplanerade hus som får en relativt stor yta att kännas ännu större pga smarta lösningar. Även infrastrukturen hela vägen fram till husen är genomtänkta.
När frågor eller eventuella tillägg man vill utföra har uppstått har vi alltid fått hjälp på bästa sätt och kvickt.”